Akdeniz Üniversitesi

2015 Bahar Dönemi Önlisans (Turizm ve Otel İşletmeciliği, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları) Katkı Payı, Materyal Ücreti Yatırma ve Ders Kayıt işlemleri 02 - 06 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı bilgi aşağıdaki bağlantıda bulunmaktadır.

KATKI PAYI + MATERYAL ÜCRETİ YATIRMA VE DERS KAYIT İŞLEMLERİ

Ders seçimleri ile ilgili tüm sorularınız için Sosyal Bilimler MYO Uzaktan Öğrenim Programları Koordinatörü Öğr. Gör. Vahap ÇİÇEKCİ' yi arayınız.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVLARI

Güz Dönemi Bütünleme Sınavları 01 ŞUBAT Pazar Sabah ve Öğleden sonra olmak üzere 2 oturumda yapılacaktır.

İNGİLİZCE I ve III SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZ SINAVA GİRİŞTE MATBU DİLEKÇELERE İMZA ATMALARI GEREKMEKTEDİR. DİLEKÇELER BU ÖĞRENCİLERE SINAV SALONUNDA SINAVDAN ÖNCE VERİLECEKTİR.

Sınav yeri SBMYO Çallı Yerleşkesidir.

Derslerin program ve oturumlara göre dağılımını BURADAN alabilirsiniz.

GÜZ DÖNEMİ YARIYIL SONU SINAVLARI

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyıl Sonu Sınavları 10 – 11 OCAK 2015 tarihlerinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere toplam dört oturumda yapılacaktır.

SINAV GİRİŞ BELGENİZİ BURADAN ALABİLİRSİNİZ.

Derslerin program ve oturumlara göre dağılımını BURADAN alabilirsiniz.

Antalya dışından gelecek öğrencilerimiz aşağıda iletişim bilgileri verilen konaklama merkezlerinde kalabilirler.

AKDENİZ ÜNİ. SOSYAL TESİSLERİ

TEL: (242) 227 44 74-227 44 73

Adres:  Akdeniz Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Eğitim ve sosyal Tesisler Müdürlüğü Kampus / Antalya

ANTALYA ÖĞRETMEN EVİ